Totalt antall sidevisninger

tirsdag 15. januar 2013

Legevakt

Igår kveld brå bestemte vi oss får å sjekke aron. Ikke moro når gutte er etikk motsatt av den den pleier å være. Han var bare kosete og sjanglet da han gikk. Så han valgte å krabbe isteden og til og med da sjanglet han.

Så vi er på legevakta kl 20. Og kom inn med en gang- all ros til legevakten altså som det er vært mye snakk om negativt.

Crp noe tatt han sovnet under taginga stakkars. Crp var ikke så høy sa de, var 38. Ikke vet jeg hva vanlig Crp er. Han var tett i brystet og hjertet jobbet fort så veldig brå vi tok turen sa legen. Legen likte ikke at han var så tungpustet. Skulle bare komme tilbake om vi synes det ble verre. Han var veldig rød i halsen og i ørene, så hslsbetenelse eller streptokokker og ørebetenelse.
Fikk penicillin, 5mlx 4 ganger i døgnet. Syntes det hørtes mye ut jeg også i 10 dager...

Aron sov mellom oss i natt også, turte ikke annet pga pusten hans. Han lukter sykdom, porene åpner seg og luftet ut.

Naboparret satt hos emilie mens vi dro på legevakten og hun sov godt mens vi var borte 1 time. Begynte på pencilinen da vi kom hjem, med kamp. For den ville han ikke ha...lokker med en kjeks når han skal ha medisinen. Selvom det er smak på penicillinen er den ikke god.

Idag er jeg hjemme, og emilie fått fri.aron er nesten seg selv igjen,mer aktiv og det varmer mammahjertet:) ikke godt å se de da så slappe. Ingen feber så langt idag heller så stor mulighet for bhg imorgen igjen:)
Han spiser ikke stort, ikke så rart pga halsen. Men det overlever han like mye i bhg som hjemme:)
Bildet ble tatt igår, tydelig at han ikke var bra da.

1 kommentar:

Tina sa...

uff stakkars liten, håper han er bedre. Var nok lurt av dere å dra på legevakta. Normal crp verdi ligger på ca. 10, så 38 i crp er en typisk virus infeksjon... Masse god bedring til dere to!! <3 klem