Totalt antall sidevisninger

torsdag 23. juni 2011

Oppdateringer...

Til og med Fredag forrige uke( nesten en uke siden- gud som tiden flyr) endret Aron rytmen sin. Da følte han seg vel stor gutt som ble 4 uker på Lørdag og måtte endret døgnrytmen sin litt.

Han er kanskje litt "skjør" på bråe endringer utenom det vanlige ikke vet jeg..
Fredag fikk han flaske fra kvelden av da vi var over hos naboen og tok 2 glass vin bare og pratet men det ble sent, Aron sov godt i vognbaggen og Emilie hjemme i senga med babycall på( 1o meter fra husveggen vår til naboen sin). Lørdag fikk Aron flaske 2 ganger og pupp 3 ganger( fra kl 13-19) også flaske igjen.

Så enkelt som den grunn at vi dro til Sandefjord på Lørdag morgen for og feire min tantes 50 årsdag senre på kvelden. Og den mohitoen til velkomstdrink fristet veldig( åssen skives det?) så planen var og ta velkomstdrinken og amme senere på natten igjen etter flaske til kvelds x2. Men liksågodt greit at jeg ikke ammet, for all mat var fy-mat når mann ammer... løk løk og atter løk, og gjett om jeg koste meg nam nam!!!! Så glad jeg tok velkomstdrinken og tok 1 glass vin til middagen så ble det brus resten :) Emilie oppførte seg eksemplarisk, noe hun alltid gjør da vi e borte, og vi koste oss med fotball i hagen før middag , satt fint og rolig ved bordet og sa fra når hun ville sove, kl 20.30. Gjett om det overrasket oss, sove på et ukjent sted i kjellerstua under der vi satt, og hun sovnet med engang og sov i 12timer uten en lyd:) Englejenta vår:)):) Fikk så mye ros for hvor flink hun var. Så tydeligvis gjort en bra jobb med oppdragelse:):) Aron spiste og sov, og vandret fra arm til arm... og koste seg.. Sovnet kl 23 og sov til 03.30 og fikk flaske og sov til 06.30 og fikk flaske og sovnet på meg til 8.30 da emilie våknet igjen. Vi la oss kl 2, litt slitne etter lite søvn natten før, men tiden gikk så fort hos naboen kvelden før til tross for bare 2 glass vin, blir man sliten dagen etter pga lite søvn da vesla våkner kl 6 igjen og vi bare sovet 4 timer.

SÅ HAR IKKE VI FLINKE BARN SÅ VET IKKE JEG!!!! :):) STOLT MAMMA!!!

Søndag stod vel vi såklart opp først, resten holdt på til 03.30 så de kom tusslende sakte og sikkert fra kl 09 ti 12... hehe. Glad jeg ikke dro den ut i det lange:):)
Spiste rester fra middagen dagen før , før vi vendte snten hjemover igjen=)

Da begynte Aron... Tydelig vondt i magen, sikkert pga mme han så og si har fått hele helgen med masse malt oppi men han trenger visst hvertfall 2 skjeer pr 100 ml siden han bare fikk 1 skje per 100 ml i helgen.

Så her ble det skrik søndag ettermiddag til onsdag ettermiddag . Hysterisk så han mistet pusten . så her gikk vi og byssa, trilla, vugga, ammet,sov minimalt- og bare når han hadde nærkontakt med oss. Så kom det en kjempe dose avføring på mandag kveld, men roet seg ikke for det... Så begynte vi med "Minifom" onsdag ettermiddag og han promper mye og roet seg litt.

Men tror dette er god kombinasjon med den "stive" venstre siden hans... Så tøyer han med tøyeøvelserjeg har lært på jobben med en spasme- elev og det fungerer.

Var på koselig sommeravslutning på jobben på Tirsdag, Aron sov under hele avsluttningen:) men fikk igjen for det når vi kom hjem..

Skal prøve og bli flinkere til og blogge litt oftere men det går i ett til tider og slappe av er oppskrytt:)

2 kommentarer:

Anette sa...

Uff, det høres ikke bra ut. Får håpe han blir litt mer kompis med mme, så mageknipen gir seg. Er aldri gøy når de små har det så vondt... :(

Kristine og lille Emilie sa...

og ikke når det varer 3 dager etter siste flaske m mme... blir desperat da til tider..