Totalt antall sidevisninger

mandag 31. januar 2011

Bleie-dillemma!!! hjelp!!

Vi sliter med lekkasjer på natten, hun tisser så mye at bleien er søkk våt igjennom om morningen. og lurer derfor  på om det er noen andre som har hatt det problemet og vet hvordan bleier som "suger" best? 

Vi er vedig fornøyde med "billig-bleiene" som firstprice, coop og up and go mummi bleiene på rema. Men i det siste har disse lekket på nettene. pga for stor mengde urin hele bleien er våt igjennom . 

Så kjøpte libero tape bleier istad og prøver dette noen netter nå...  

3 kommentarer:

Anette sa...

Har hatt samme problemet ofte! Vi kan ikke bruke up and go på natta,da lekker det HVER gang.. Vi bruker libero 6. Kanskje du bare må gå opp en str? :)

Kristine og lille Emilie sa...

prøvde liebro tape bleie nr 5, men nesten så det gikk igjennom på denne også. Kan absolutt ikke bruke up og go på natten fant vi ut før jul. men gikk da over til tape bleier fra coop, first price osv. men nå som det ikke går prøver vi libero noen netter nå (med tape) og vurderer deretter om vi må opp i str 6 vi også.:)

Testblogg sa...

Vi må bruker Libero nr 6 på natta, og er veldig fornøyd med det. Selv hvor tung og full den er har aldri gått igjennom med den. Tror i utgangspunktet ikke upn go bleiene er så godt egnet på natt.

Hilsen Hanne m/Adriana.