Totalt antall sidevisninger

torsdag 16. august 2012

Firestjernesmiddag/aften

Skal oppdatere hva vi serverte på 4stjernesmiddag, vi hadde her hos oss på  Lørdag som var med et vennepar.

Ole var flink å stod på med forbredelser og handling, og til å lage maten på "den store dagen". Jeg tok på  meg husvask i forkant, dekking av bord med pynt, og rydding etter hver rett vi serverte. Greit å dele oppgavene enn å stå oss begge to på et ganske lite kjøkken og krasje i hverandre:)

Velkomstdrinken:
Spruddelvasser, altså muserende vin, med bringebær og bringebær sorbe' oppi. Ble deilig slush-aktig når sorbe'een smeltet. OG det passet fint med været( strålende sol og hot!!!) å sitte på terrasen i steika med avkjølende voksenkos:)


Forreten:
Grillet vannmelon,fetaost og tomater. Tomatene var rørt inn i oliven olje og basalmico-DEILIG!!! Serverte hvit-vin til denne retten.

Hovedretten:
Proventalsk torskefille'er. La potetskiver i bunnen på en ildfastform , løk kuttet i ringer,cherry tomater og sorte oliven oppå potetskivene og torsken øverst. Helte over litt hvitvin, så alt sammen ble hvitvindampet. Denne retten hadde vi rødvin til, got krydret rødvin, NAM NAM!

Desserten:
Vaniljeis,bringebær sorb'e med bringebær og vannmelon biter oppå. Og kaffe/baylies eller Irish til desserten:)

Det smakte aldeles nydelig!!! Og min kjære liker godt å lage mat, så tror han koste seg med å lage maten:)

Vi hadde en kjempe koselig kveld, når vi hadde spist ferdig kom naboene rundt her over, og det ble en fest! Lenge siden det har vært festligheter nå, så deilig det å! 
Takker Belinda og Joakim for en utrolig koselig middag( som det alltid er- koselig- sammen med dere) og at denne tradisjonen vår er vi flinke til å følge opp:)

Og utrolig nok var formen super på Søndag, så tror npok allergi tablettene fungerte:)

Ingen kommentarer: