Totalt antall sidevisninger

onsdag 10. august 2011

Hyttetur helgen 5-7 August 2011

Vi ble bedt til Halden, og vi takket JA med det samme:):)Bestisen min Thomas og kjærsten Charlotte lånte hytten til familien til Charlotte denne helgen. Charlotte har n nydelig sønn som er 5 mnd yngre enn Emilie, så morsomt får barna og leke sammen!!

Og det ble en fullklaffer, første gang de traff hverandre nå.

Fredagen ankom vi hytta 17.30 hvor Thomas satt igang med hamburger-grilling, og Charlotte,Petter,Emilie og jeg dekket på bordet. Ole matet Aron. Deilig hamburgere fortært og leggetid på Emilie og Petter... Vi glemte reisesenga til Emilie i den andre bilen som vi parkerte hos "mormor og bestefar" da ole kom fra jobb. Prøvde og legge Emilie innersti dobbelsenga men den gang ei.. Da snekret "onkel" Thomas sammen en sprinkelseng som var på hytta- og da sovnet Emilie med engang kl 22:):)Da ble det en time voksentid før vi tuslet i senga vi også.

Lørdagmorgen våknet Emilie kl 05 og kom opp i senga mi, og sovnet igjen. Da stod jeg opp og matet Aon mens ole og emilie sov 1 time til. Thomas, Charlotte og Petter kom tuslende 9.30. Da ble det frokost, og deretter en liten lur på Petter og Emilie og mat på Aron. Så gikk vi på stranda, Emilie badet mens mamma og pappa vasset. Og thomas,Charlotte og petter løp og lekte med petter litt dypere vann.

Petter og Emilie lekte tilslutt i strandkanten med bøtte og spade, Ole også ;) Morro for unga hehe.


Så ble det terrasse kos før Thomas grillet, Emilie- petter og jeg dekket bordet ute, og Charlotte lagde poteter og salat:) Et bra team må jeg si !!!
Når Emilie var feridg spist, ble det natta på henne kl 19 og når hun sovnet la Thomas petter, og kom inn i hytta 1,5 time senere og da var Emilie våken. Tok henne opp får og ikke vekke petter som akkurat hadde sovnet. Emilie sovnet på sofaen og ble bært i senga igjen etter kort stund. Og vi fikk voksentid 1 time før vi la oss vi også.

Søndagmorgen våknet Emilie 5.30 og klar for og stå opp. Klarte og drøye til 6.15 men da gikk det til maks og vi stod. Jeg fikk vasket og støvsuget hytta før Thomas, Charlotte og petter stod opp. Frokost og oppryddning før avreise og bursdagfeiring av Emilies bestefar som fylte 53 år:)

Takk for en super helg og takk for at vi fikk komme på hytta deres:):)

Ingen kommentarer: