Totalt antall sidevisninger

tirsdag 16. august 2011

Helgen og familie kos

Ole hadde sin fri- fredag, så deilig med familiekos!!

planen var egentlig og sende vesla i bhg fordi vi skulle på ikea, og må innrømme at det veldig ofte er kaos og ha henne med i butikken hvis hun er i riktig lune.Men så ville Ole ha henne fri og med oss, og kan jo ikke nekte, vet han savner oss alle den uken han jobber kvelden.

Så Ikea shopping ble det, masse telys, kubbelys og stearinlys!!! JA - jeg elsker levende lys!!!!Uansett årstid-lyst eller mørkt ute!!! Og endelig driver vi å "flytter" inn igjen. Kjøpte vitrine skap, som matcher tvbenken og spisebordet. Så nå blir det mer og mer helhetlig her i hjemmet:)
Taklampe på kommende soverommet vårt og vegglamper over sofaen ble kjøpt. Men ikke montert før vi har pusset opp( driver med tankegangen der og) Bestemme farge og kjøpe inn, og male når vi får avtalt helger med barnevakt!!!Før kulda setter inn slik at vi kan lufte ut- selvom det er vannbasert blir det æsje-lukt!!

Svigers møtte oss på Ikea får så og frakte skapet hjem for oss etter en liten tur innom dem på kaffe:) Så dro vi til oss og tok vin på terassen og grilling deretter:):) Kjempe koselig!!! Skulle sett vesla da hun så farfar på ikea, hun løp mot han og kastet seg i armene hans!!!

Fredagskvelden ble det montering av skapet og innflytting av glass!!Skal hente serviset jeg har på loftet hos mor og far og få satt det inn og:)

Lørdag ble som dere har sett tur på Tivoli.
Og nabosammenkomst på kvelden. Og Emilie sov med babycall og aron var med og sov i vognbaggen. Ble alt for sent( tidlig).

så litt slappe på søndag men ble en 2 timers skog tur, tok med naboen( som også hadde en tidlig morgen før ungene stod opp igjen). Plukket blåbær og gikk tur i deilig regnvær!!Så forfriskende og deilig og komme inn igjen og føle seg fresh!!!:)



Hadde ikke med vognen til frøkna vår, og hun går så tregt, så ole måtte ta henne på nakken innimellom.






Q: hvordan har helgen deres vært?


Ingen kommentarer: