Totalt antall sidevisninger

lørdag 2. april 2011

Lørdagskos med familien



Dette er Lørdagen vår i bilder. Etter den vanlige lørdags-handlen tok vi med vesla ut, til tross for grått kjedelig vær og tåke som "datt" ned som yr..
Nei, det finnes ikke dårlig vær-bare dårlig klær!!!

Vesla ble storfornøyd da vi skulle kle på, selvom det er litt styr nå i "allmulig-været" og kle på og lag på lag, så tar hun det kjempe bra:)

Tok med bøtte og spade og skulle utforske barnehagen 100m unna oss for første gang. Alltid morro med nye opplevelser og steder. Var et tre-skip og sklie, og lekehus og krakker der. (rsen var vel fortsatt under snøen tenker jeg).

Fant masse leker som tilhørte barnehagen rundt ute også, og ikke minst en "trillebil" som er på kjøpesentrene. og en dukke fant hun - til hennes store glede!!!Dukker og vogn er blitt så poppis de siste ukene!!

Og jeg bare nøyt det og se henne leke med dukken, trillebilen, og bøtten og spaden sin isteden for og oppdage vannet rundt seg.

Men den gang ei....holdt en stund men så hørte hun det rant fra taket og i en dam...Da var dukke-gleden over og magneten trakk henne til vannet!!!

Vann er noe alle unger ELSKER, bokstavelig talt ELSKER!!!!Så fikk noen fine bilder av henne da hun lekte med vannet og tingene før det, så deler dette med dere=)

Imorgen blir det mer utelek, med barselgruppen hennes i en annen barnehage. Spennende og ae alle ungene sammen igjen, sist treff var vel i juni ifjor!

Nå er Lørdags-kvelden godt igang ( snart over for den gravide sin del, så trøtt og sliten hver dag nå) skal se farmen og krype i loppekassa:):)

Ha en fin Lørdagskvel folkens :)

Ingen kommentarer: