Totalt antall sidevisninger

mandag 10. mai 2010

På'n igjen....

Når skal vi få en passe pause mellom tennene??? Her kommer de på løpende bånd gitt. Emilie er visst en av de få som får jeksler akkurat da de gjennomsnittlig kommer frem, de er ca 13 mnd da jekslene kommer... Og Emilie er 11 mnd (til  Torsdag faktisk) 

Ikke nok med at hun får jeksler, og 3 stk samtidig da... kan bli slitsomt!! Hun har ikke vært plaget ved de forrige 8 tennene, annet en sikkel og sutring. Men nå har hun feber, kaster opp, sutrer, ikke matlyst. Kanskje ikke så rart når det er 3 som kommer likt. 

Veldig glad for at jeg er på jobb om dagen egentlig, slitsomt nok de timene hun er våken når jeg kommer fra jobb. 

Idag var hun hos fysion med pappa pga bena sine, barn skal ikke bruke sko så lenge de ikke kan gå selv, og ikke gåes med så mye, da blir de automatisk tåspissdansere sa fysion, får da legger de kroppsvekten på tærne får de vet at de har støtte og ikke trenger å tenke på balansen selv. Og ingenting som kan gjøres med den brede fotristen hennes..


Emilie står nå en stund uten støtte :) Slipper taket, mens jeg bare venter på en donald kul i bakhodet snart... men lærer ikke før hun erfarer:)  


 

Ingen kommentarer: