Totalt antall sidevisninger

søndag 23. mai 2010

Enda fler tenner + litt annet :D

Den fjerde jekslen er kommet nå og hun klager ikke!!!! 4 jeksler som vokser opp samtidig og blid som en sol=) Ikke klør hun i munnen som de første tennene gjorde når de vokste seg store( etter å ha brytet igjennom) . Men avføringen er ikke akkurat fast... Så blir en del skift... av både tøy og bleier! Godt vaskemaskinen er funnet opp og at bleiene slippes å vaskes :)

Idag var henne bedt i bursdag ( ja mange bursdag i helgene fremover) så pappa og mamma var også i bursdag! :) Kjempe koselig=) Smakte på sjokolade kake bare idag. Pga avføringen. Barna lekte og koste seg for det meste mens vi foreldre pratet løst og fast:)   Ba Ole  å bli med fordi fedrene også var bedt, og han dro hjem med et kjempe smil og syntes det var kjempe koselig=)

Neste Søndag er det vår tur å holde barnebursdag for barselgruppen m/ fedre  altså 30 Mai.
Blir jonas, søstra Anne, pappan, Vitoria og Tina, Thea, Kathrine og Tommy, muligens Leah , søstra &Linn.
De markerte er barna i barselgruppen hennes.

Voksen bursdag på selve 1års dagen hennes 13 Juni . Dette skal holdes hos hennes mormor og bestefar pga lite plass her. Her blir vi nærmeste familie( de som var i dåpen) altså 15 stk. :D

Og siste barnebursdag 20 Juni : Venner med barn. De som er bedt er  Martine,Desiree, Jan Tore, Jenny, Linda, Knut Ove, Oliver, Thea og Raymond.

Så mye som skjer for tiden:D:D:D  

Ingen kommentarer: