Totalt antall sidevisninger

søndag 9. mai 2010

Helga vår

Fredag : Er rett og slett en herlig dag!!! Det er endelig helg liksom.. dro ut når jeg kom hjem fra jobb, og kjøpte sykkelvogn som bestefar og mormor ville kjøpe til Emilie. Sier ikke nei takk!!! Og dette var noe vi hadde tenkt på, men Ole skulle kjøpe seg sykkel først slik at vi alle 3 kan dra på sykkel tur sammen=)

Så nå har vi  sykkelvogn, den var på salg , og i tillegg låner far syklen sin bort til Ole slik at Ole har sykkel tilgjengelig i boden vår . Da kan han sykle tur hvis han vil det når han har pappaperm nå og fremover :) På kvelden hadde vi sofakos på planen og så på Avatar og koste oss med digg og surra dyna rundt meg, skikkelig kos!!

Lørdag: Planer idag var å montere sykkelvognen hos emilies bestefar og hente syklen til bestefar. Onkel Kristian ble med Ole og syklet hjem til oss . Onkel ble på kaffe før han syklet videre. Oliver, Thea og Raymond kom på besøk kl 15. Utrolig koselig!!! Super koselig!!! Kaffe og muffins ,og pølsegrilling( tatt på sparket)  og terasse prat mens ungene sovnet for kvelden. Utrolig koselig!!! Og Emilie og Oliver er noe spesielt! De klaffer så sinnsykt bra. Og koser med hverandre , så kanskje det blir som foreldrene håper (hehe) at de blir kjærester!! ( Lov å drømme og krysse fingrene) =) Kjørte oliver og Thea hjem 23.15. Så var det natta.

Søndag:  Oppe kl 7. Badet Emilie. Ryddet litt. Så gjorde vi (Emilie og jeg) oss klar for 1 års bursdagsfeiring  får Jonas=) 
 

Ingen kommentarer: