Totalt antall sidevisninger

onsdag 31. mars 2010

Påsken 2010

Fredag kom vi fram kl 17.30 på hytta, ikke kø, utrolig deilig!!! Spiste Kylling i pita og salat, Emilie spiste også dette. Hun sovnet kl 20. Hun delte rom med farmor og farfar hele hytteturen :) Vi løste kryssord og tittet på tv før vi fant senga alle 4. 

Lørdag  var vi inne hele dagen, det snødde og regnet om hverandre, men vi koste oss for det vi :) Og emilie gliste hele dagen, tenk 4 voksne som gir henne oppmerksomhet hele tiden hehe. Ikveld ble det godt drikke på oss voksne når emilie sovnet og en sen natt. 

Søndag gikk vi tur etter lunsj, gikk opp til bondegården og så kuene med kalver, sauene som fødte, og hønene og hundene. Emilie elsker dyr!!! Lattern triller ut av henne bare hun ser de firbente :) Deretter gikk vi til tanta og onkeln til ole, de var på hytta i påsken de også;) Der ble det godt selskap før vi vendte nesen hjem til hytta igjen. 

Mandag hadde vi en inne dag da det var surt og vogna hadde ikke kommet frem da det ikke var måkt , da det snødde hele natt til mandag. Emilie spiste pølse og potetmos idag til middag. Ikveld var hun vanskelig å legge, har hostet siden vi kom på hytta og fått hoste saft men idag funket den ikke helt. Hun satt ved bordet når vi spiste kveldsmat kl 21 og spiste brød og makrell i tomat og leverpostei. Sovnet deretter.

Tirsdag Var vi på isen og pilket og akte, dette syntes emilie var kjempe stas!!! Prøvd å laste opp bilder men klarte ikke, noen som vet hvordan ? har "byttet" til en nyere type. vinduet jeg skriver i nå er annerledes enn det jeg hadde før. trykker på "bilde" knappen men må taste inn nettadresse eller opplastet bilde.. hmm? Men men Emilie pilket og holdt fisken farfar hadde fått før vi kom ut på isen. Å gjett om det var morro!!! 

Onsdag vendte vi nesene hjem igjen. av den grunn at tanten , onklen og kusinene til emilie skal oppover på hytta imorgen, blir litt for liten plass til  9 personer på vintern men på sommern når vi sitter ute i pavlijongen er det god plass. '

Torsdag, imorgen :) skal emilie og vi på middag til mormor og bestefar og onkel, og der vil de at henne skal sove over , sier ikke nei til det. så da skal vi bli spandert på godt drikke og spille spill etter maten og kanskje vi tar en tur ut deretter, kjærste kveld ute eller hjemme deretter:)     
   

2 kommentarer:

Marthe sa...

SV: Så kjekt å ikkje vite at du egentlig har gått på overtid ;) Var ho stor? Eg veit akkurat når "ulykka" var ute, og gjekk egentlig ei veke etter termin. Men ULtermin var 21.sept, og da starta riene :)

Kristine og lille Emilie sa...

hun var 3390 og 48 lang. Holdt igrunn det hehe;)Jeg viste at ulterminen ikke stemte... for regna fram selv til 6 juni og ikke 29 juni ( det er litt av en forskjell, 2 uker ) men alt blir jo regnet ut fra ultermin ifht permisjon. så tenkte ikke mer på det de siste mnd i svangerskapet og når den 6 juni kom tenkte jeg ikke noe over det da heller at det var min termin denne dagen, hadde vel innstilt meg på 2 uker til hvertfall med magen;) men den gang ei..bra hun kom når hun kom egentlig, tenk om de ikke merket noe på kontrollene de siste gangen til 29 juli, kunne endt tragisk.