Totalt antall sidevisninger

søndag 4. april 2010

Resten av Påsken 2010

Torsdag : Middag hos emilie's mormor og bestefar og deretter sov hun over der, noe de ønsket av seg selv faktisk:) Så da benyttet jeg sjansen til å feire bursdagen til Ole deretter, han ønsket seg ingenting( spurte maaange ganger den siste mnd) så da han sa at en tur på byn er fin gave, så gjorde vi dette på sparket denne skjærtorsdagen. Møtte Merethe og broren min var med. kjempe koselig kveld og bra med folk faktisk:)

Fredag:  Kjørte mormor Emilie hjem da hun alikvel skulle ut på farten. Så hun kom hjem kl 14, så vi hadde en morgen hvor vi stod opp av  rutine kl 7 og la oss igjen kl 11 og stod på litt på 14. Deilig!!! Emilie sovner kl 19.30 og skiftet bleie på henne mens hun enda sov når vi la oss kl 23.30. 

Lørdag: Stod opp kl 7.45. Lagde frokost til oss alle og spiste sammen kl 09. Leste boka mi mens hun sov fra 10-12. Så handlet jeg mat, litt kaos og gale folk på butikken!!! OMG!!!Krise bare butikken er stengt i 2 dager... gudameiii.. Så dro vi på middag til Emilie's mormor og bestefar, igjen hehe, der var også oldemor også :) Hun fikk 2 påskeegg=) Av mormor og bestefar fikk hun strømpebukser og av oldemor fikk hun en bamse=) Og utrolig nok , vi dro hjem da hun begynte å bli trøtt... og utrolig så kunne vi bare legge henne rett i sengen kl 19.45 og hun sov videre=) Håper ikke dette var et enganstilfelle!!!:) Resten av kvelden følte vi oss som et ektepar på 80. leste hver vår bok og stearin lys i stua bare, koselig selvom vi ikke pratet akkurat hehe=) Deretter hoppet vi i senga og sov godt til 04.

Søndag: Da la vi henne mellom oss og vi ble sparket og klødd på omhverandre. Vesla ligger så urolig og roterer alle mulige veier. Når hun ligger urolig sove hun hardest og faktisk.. så hun sov godt og våknet 08.20 men vi sov ikke fullt så godt men uthvilte var vi.. Vi gikk tur etter første luren hennes . Nydelig vær og deilig temp!! Ole har bursdag idag så idag skal han bli vartet opp hele dagen!!!=) Laget kake til han igår kveld forresten, ostekake, og laget gele som skal på toppen som står til stivelse nå=) 

Imorgen skal vi til oldemor sonja og hente bursdaggaven til  min kjære!!! tar en spasertur tenker jeg=) 
 

Ingen kommentarer: