Totalt antall sidevisninger

søndag 14. mars 2010

Helga vår 12-14 mars

Helgen går så alt for fort!!!

Fredag handlet vi mat og slappet av hjemme og hun sovner 20.15 og vi la oss 22.30. Arbeides uka tar på og familie livet og gjøremålene;)


Lørdag stod vi opp kl 07 (barn vet desverre ikke forskjell på ukedag og helg) la oss igjen alle 3 kl 9 og sov 1 time, deretter var det mattid igjen og pakke til tur og dra til kusinene,fettern og tanta og onklen hennes. Og deretter kjøre til Losby og gå en tur og spise kake deretter=) Kjempe koselig!!! Så handlet vi mat igjen... Dro hjem og ga henne mat og badet henne kl 17 . Så spiste vi før hun fikk mat kl 19. Og hun sovnet kl 19.30  og vi la oss 23.30.


Søndag, Emilie var lys våken 04.15 :/  tok henne i vår seng (får å markere at det fortsatt var natt) men funket ikke . Men blid som sol skjønner jo det da hun var ordentlig uthvilt!! Ole stod opp pga ryggen kl 05.15 og tok med henne i stua. Fikk frokost 06.30 og sov fra 7.30-8.00 og 9-11. Så var det å mate henne og ta vårrengjøringen!!! Fikk besøk kl 15, en hadde katteallergi så likså godt å ta det som en ordentlig vårrengjøring!!!Og utrolig god følelse etterpå, gud så DEILIG!!!! Koser meg når jeg vasker faktisk, uten at Emilie går im hælene på meg vel og merke... Nå er alle kriker og kroker vasker og skrubbet!!! :D:D:D:D Taket får været, ble malt for 1 år siden så=) Kjempe Koselig middags og kaffebesøk av Nina, Rune og Sondre på 2 år. Så nydelig gutt altså!!! De krøllene!!! Ser jo det da at med tiden blir det mer å ta bort eller gjøre for å sikre hjemmet! men er heldigvis ikke helt der enda, utenatt vi flytter unna ting hun ikke skal ha tak i for hun tar tak i det utroligste allerede!! 


Til uken er Ole hjemme, blir koselig!!! Familiekvalitetstid!! Ole er heldig i uheldigheten samtidig, han ser utrolig mye av utviklingen til datteren sin ifht andre fedre som jobber fullt!! 


Imorgen bæ'rer det på linsekontroll uff må sikkert ha nye linser og briller... det blir nok dyrt ja... men synet er sveket etter svangerskapet, brillene gjør ikke nytten de gjorde før og linsen er ubehagelig og ha på seg...


Legger til et bilde som er noen uker gammel... ikke spesielt nytt i utviklingen hennes, annet enn at hun trekker seg opp på alle 4 men skjønner ikke hvordan hun skal bevege armer og ben for å krabbe.. Og godt er det, for det går FORT nok bare hun åler seg !!!


De skal tidlig krøkes... hun har detti ned fra sofaen 3 ganger,noe hun ikke får lov til å være i lenger vi satt med henne alle gangen men de gjør det merkligste på 1 sek og da skjer desverre slike uhell) og ikke snakk om å stelle henne andre steder enn på gulvet!!, fått klesstativet over seg da hun gikk i gåstolen, klemt finger i kjøkkenskapet. 


De klarer det utroligste på kort tid!!! gudamei!!! 


Like blid , SOM ALLTID:D 


Ingen kommentarer: