Totalt antall sidevisninger

tirsdag 9. mars 2010

Vi har vært så heldige å fått

Mormor og bestefar ville kjøpe lekegrind til vesla, vi nektet ikke dem det for å si det sånn.  Så det ble en Troller reiseseng  og som er veldig liten da den skal fraktes, selvom den ikke skal det i vårt tilfelle, annet enn inn i boden og ut i stua igjen( får vi må veksle på hva vi skal ha fremme i forskjellige annledninger pga plassmessig). Gleder oss til å få større plass, hvertfall et soverom til om ikke 2 da det plutselig kan komme et søsken til vesla. 


Også fikk vi/hun er nattpose, som jeg trodde het babysafe..  slik at hun nå kan sove trygt på hytta i overkøya, med sengehest men hun ruller jo og åler seg så fælt at vi er nødt til dette da det ikke er plass til reiseseng på rommet vårt. OG dere der ute som mener nattpose er tvang, tenk om igjen, behøver ikke feste så stramt at de er nødt til å ligge på ryggen. Denne nattposen kan hun ligge "løst i" og samtidig ikke falle ut av senga. 


Og deretter ikveld kom farmor og farfar med parkdress til henne, str 86 (1,5 år) men det er supert!!!Og foret er til å ta ut og kan bruke den på senhøsten også=) 


For noen supre besteforeldre Vesla har!!! Ikke minst fin familie jeg har, kunne ikke vært bedre=)


Ingen kommentarer: