Totalt antall sidevisninger

mandag 5. september 2011

Helgen vår

Fredag grillet vi, kanskje sessongens siste grilling-hvem vet? Stille og rolig fredagskveld.

Lørdag fikk vi sove helt til 8. :) Deilig!!! Så kom vi oss ut av huset kl 10- ikke verst bare det:):) Jeg hadde frisørtime kl 10.40 :) Deilig og bli kvitt slitt hårtupper og få litt volum i det igjen. Shoppet vinterjakker til meg etter en lunsj på burger king- sjeier ut innimellom. Og Emilie fikk lekt og kost seg i lekerommet der med andre barn:) Så bar det i matbutikken som vanlig og hjem deretter:)
Spiste herlig pastarett som kjærsten mekket av vill fantasi og koste oss med "band of brothers" serien og rødvin fø vi la oss kl 23 :)

Søndag ble uplanlagt innedag. Og jeg fikk ryddet andre-etasje og nå er det klart for oss å flytte opp til vårt permanente soverom:) Aron blir med oss opp en kort stund( han kan legges på eget rom men skal male kommende rommet hans og Emilie sitt før de flytter inn på rommene). Så ble det en tur på maxbo så hjem å inpulsivt male kontrast-veggen i stua ( som ble ferdig i dag- mandag- ) Bilder kommer her=)





Og slutt- resultatet kommer her:)


Fargen heter Marakesh :)

Så nå mangler vi bare resten av stue/kjøkkenet (siden det er åpenløsning).

Og her kommer et skrytebilde av Emilie som sitter på do får første gang( uten bleie) men det kom ingenting men hun ville sitt der hvertfall :)


Og en super blid pappa:

Jente som ikke har lyst eller er trøtt til å legge seg

Sron får mammakos( som han sovnet av) da Emilie ble lagt og pappsen gjør ferdig veggen:)










3 kommentarer:

Nina sa...

Så flink jente som sitter på do!Jessica vil ikke...

Kristine og lille Emilie sa...

Første gang emilie gjorde det her, nå vil hun gjerne sitte der hele tiden også med bleie men kommer ingenting i do da men men. Før første gangen hun ville prøve i helga, har hun nektet plent! Så Jessica er ikke alene om det;)

Tina sa...

Så utrolig fint det blir med kontrastveggen, Kristine!! :) Marakesh var også en veldig fin farge!! gleder meg til å se når dere har malt ferdig.
Flinke lillesnuppa som sitter på do!! Ser fra til lillesnuppa her også har lyst til å prøve. Sitter så fint så på potta si med bleie på.. ;P