Totalt antall sidevisninger

mandag 30. august 2010

Høsten er her og barnehagen er innkjørt uten problemer:)

Da er høsten kommet, kjølig om morgnen og kjølig på kvelden, er vi heldig er det grei tempratur på dagen og sol :) .... som idag!

Tenkte jeg skulle blogge litt om vesla og barnehagen jeg...

Hun er en skikkelig barnehage jente:) 
Og trives best ute og  blant annet leke med de større barna, for jenta vår er visst en kjempe tøff jente som følger etter de større barna på det de leker. Hun oppsøker alle vanndammer (og mamma får vått tøy hjem hver dag-på en positiv måte). Hun sitter bak på de store barna på sykler og racer rundt barnehagen og detter hun av børster hun hendene og opp igjen!!! 

Hun er den minste på avdelingen aldersmessig og de voksne på avd. Kongla  trodde ikke hun kunne gå på første bhg-dag. Hun kan gå, og kan visst løpe fortere enn de på året eldre enn seg hehe. De har fått litt å bryne seg på Kongla med hennes tilstedeværelse sa de . Hun har ikke grått en tåre i barnehagen da vi sier "hade" :) Hun bare smiler og vinker til oss. Kjempe stolte foreldre er vi!!

Innkjøringen bestod av 3 dager, eller skal vi si 2 dager egentlig da hun var så flink:)
Dag 1 var jeg der sammen med henne fra 09-11, og gikk hjem å spiste lunsj og tok en dupp. 

Dag 2 var jeg der og leverte henne(hadde tenkt å være der 1 time  men hun klarte seg fint alene ). Hun var alene fra 9.15-11.30. Jeg  hentet henne når de satt vd bordet og hadde spist smørelunsj. Hun satt å matet seg selv og de ved siden av henne hehe. Gikk hjem og tok en dupp. 

Dag 3 var hun alene fra 09- 15.15. Hun lekte ute før lunsj, spiste godt til lunsj, og sovnet med engang deretter, og inne-lek  før frukt/youghurt og mer inne-lek da vi hentet henne. Hun er ikke redd andre- tar igjen når noen gjør noe mot henne, veldig sosial med store og små, ikke redd noen ting, veldig tillitsfull og aktiv kompakt frøken:):) Så innkjøringen gikk som ventet, smertefritt=)=) 


Og etter 1 uke i barnehagen er det fortsatt bare fryd og gammen med jenta vår:):) Hun skjønner at hun skal i bhg når vi går ut av døra, går i retning bhg uten at vi veileder, hun har ikke tid til å sette seg ned i vanndammer engang da.  Hun vil ikke hjem når vi henter henne om ettermiddagen.  

Ingen kommentarer: