Totalt antall sidevisninger

søndag 29. august 2010

Et skritt videre.... snart




Da har vi bestemt oss for hvordan ringer vi vil ha når vi forlover oss. De er bestilt også er det bare å finne dato og sted/feiring av forlovelsen. Så bærer vi ringene våre!!
Så vi er i fase 1 av planleggingen:) Men det er en start hvertfall :)

Vi begge vil ha det enkelt. Ingen av oss er glad i for mye oppmerksomhet og fokus på oss selv hehe, og ringene ble valgt på dette grunnlaget også.
Enkle og greie ringer, og som butikkdamen sa, de er tradisjonelle , simple men samtidig veldig elegante:) Og vi er enig i det :)

Resten av planleggingen blir tatt over tid, vi har ingen hast.
Vi tror vi skal bruke de samme ringene som gifteringer, men da gravere inn navn og dato for forlovelsen og bryllypsdatoen og shine de opp igjen hvis de har blitt ripete, da blir det jo på en måte en "ny" ring når vi gifter oss :)


Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anette sa...

Gratulerer så mye med planlegging av forlovelsen da. :) Vi brukte også de samme ringene som gifteringer, og pusset de opp før bryllupet og graverte og polerte de etter bryllupet. (De var egentlig matte, men de ble så fort slitt, så vi polerte de opp til å bli blanke da vi graverte inn datoen. Turte ikke gravere datoen før bryllupet pga aske, streik osv...)
Det enkle er ofte det beste! Lykke til med planlegging. Si ifra hvis du lurer på noe, kanskje jeg har non tips. :)

Kristine og lille Emilie sa...

Takk takk :) ja det enkle er ofte det beste hehe;)Hører fra meg når jeg trenger non tips:) Burde fått til et treff/tur en søndag (da har alle fri):)