Totalt antall sidevisninger

tirsdag 17. august 2010

Sommer Totusenogti





Sommerferien har vi tilbragt på hytta, sammen med Emilie's farmor og farfar. Siste helgen av ferien kom også Emilie's mormor,bestefar og onkel( min familie)...

Vi har blant annet kjørt med båten , besøkt bondegården omtrent hver dag, gått tur omtrent hver dag, lekt på gårdsplassen, handleturer til Rena, Middag på Åkrestrømmen, biltur til Koppang, besøkt Tanta og onklen til ole på hytta (1km unna hytta) og slappet av på hytta.
Ole og jeg var på Elgsafari og fisket med båten noen kvelder, mens farmor ogfarfar passet Emilie mens hun sov.

En ferie uten sykdom ble det ikke, Emilie må ha hatt vannkopper uten å vært brydd annet enn feber i 3 dager. Trodde det var myggstikk, begynte med blemmer i vanlig hudfarge, så ble det rødt men fortsatt blemmer( hun klødde aldri) og de varte i 10 dager før det kom skorpe. Og nå har hun merke etter de 4 blemmene enda (arr?) Hun fikk blemmer utenom det symptomene skulle være, 1 på hver bakside legg, 1 øreflippen og 1 i pannen. jaja da er vi vel ferdig med vannkopper da og slapp billig unna med bare feberplager i 3 dager. og litt våkenetter. Hvor har hun fått det fra? Tenkte det kunne være tenner som gjorde det, men aldri hørt om røde blemmer i 10 dager når man får tenner, har dere? og ikke har det kommet noen tenner heller....hun har jo nok hehe..

Været har vært variabelt, men ikke kjølig på dagtid. Ble "høst" noen morninger i slutten av ferien med 3,5 grader og rått og kjølige kvelder, men klager ikke siden det var bra på dagtid selvom detregnet sånn ca annenhver dag. DET FINS IKKE DÅRLIG VÆR; BARE DÅRLIG KLÆR=)

Som jeg sier til alle, har ikke hatt ferie- men fri fra jobb. Får det har gått i hundre hele tiden dagen lang. Litt å passe på når vesla går og går og ikke er redd for høyder/trapper/skråninger osv. Ole har hjulpet onklen sin mye med båtmotoren som fusker.

Har kost oss alene og sammen med svigers på kveldene. Lest mye i bøkene mine. Driver på med 2 romanserier. "I krig og kjærlighet" og "sønnavind".

Emilie nynner "bæ bæ lille lam", har sunget når vi har sett sauene. Og når hun ser hunder, sier hun vov.

Vi blogges!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Grimsmo sa...

Sååå koselig dette hørtes ut!:) NORSK ferie, det er hærlig:)) Så morro at vesla er speedo Consales!!:p hehehe=) Litt å ta tak i da:)


SV: Ja vet det er ett bra sykehus, og det er spesielt bra om det skulle være en hard fødsel. Iogmed at de har ressurser og midler til og hjelpe MED EN GANG! Jeg har ikke helt bestemt meg enda, det blir vell A-hus regner jeg med.. Men det frister litt med Kongsvinger også. De er så hyggelige der:)) På A-hus har jeg erfart de er så stressa og "uten kjærlighet" ...? 1 av de 3 gangene jeg har vært der og titta på skatten har det vært veldig koselig.. De resterende 2 har bare vært "jobb" for dem.. Og det er jo litt ukoselig i en sånn stund... Meeen har mange flere sjekker og gå igjennom og tester som må taes, så skifter sikkert mening igjen :) :p Hihi! Men koselig du har positive opplevelser derrifra da:)