Totalt antall sidevisninger

onsdag 11. juli 2012

Ferien er igang

Da er ferien igang, og dårlig vær er det. 


Vi reiste på hytta på fredag etter jobb, der var farmor og farfar, fetter og kusinen til barna... 


Angelika kusinen og emilie la seg 22.30 (!!!!) alt for sent for vesla vår. men angelika som ikke er vant til faste rammer og grenser så smitter det litt over på vesla. 


Lørdag var jeg ute med jentene i regnværet, gikk tur ,plukket blomster,lekte med vann og lagde "blomster-suppe". Inne lekte jentene med " sekken med det rare i" - altså alt mulig av små duppeditter, lego,klistermerker, spill,donald-blad leker. Aron var inne hele dagen med fetter fredrik og pappsen. Det hølja ned hele dagen . 


Søndag var det opphold til 15.30. Da var Aron ute på terrasen, gikk tur i vognen, sov 2 dupper( ikke helt i form han). Prøvde fiske-lykken, som ikke var lykke haha. Men  det fikk tiden til å gå hvertfall. 


Mandag bestemte vi oss for å dra hjem, emilie var helt umulig, og aron ikke i form.  _Da er det bedre å være hjemme uten masse folk i en liten hytte. Aron driver med jeksler, og feber  


Emilie har ikke hatt en uhell uten bleie, går på do selv og vil ha bleie når hun må bæsje... Kusinen på 5, har ikke like lett for å slutte med bleie. 


Tirsdag her hjemme dro vi på maxbo og hentet nye fargekart.  og hjem å velge farge.  ole og emilie dro ut igjen å kjøpte maling. Så kvelden ble brukt på forbredende arbeid før maling. 
Og nå straks skal Emilie og jeg på playdate med ei fra barnehagen:):)


Vi blogges:)

Ingen kommentarer: