Totalt antall sidevisninger

søndag 22. april 2012

En fantastisk Lørdag

Det var stor stas da vi ankom "mommon og sestesar" kl 11.

Vi fikk tilbud om å kjøpe Skoda superb'en dems (2011 modell) 170 hk ,diesel. Får bare 200 000 + at de tar over sabben vi har. Så til sammen blir 300 000 får Skodaen. Å DET ER RÅ BILLIG OG ingen renter!!!!

Vi skal betale en sum hver mnd/ som et lån bare uten renter) over 5 år( samme beløp som saaben hadde- som ble helt nedbetalt i februar.  Pluss at de tar over saab 93 vi har(2003 modell).  Det kaller jeg røver kjøp!!!!!! Bilen er 1 år gammel, lagt ut på finn får 335.000 og  gått 97 000 km( vært taxi 1 år). Den er som ny. Med alt det utstyret som kan fåes til bilen.
Som taxi betalte far 550 000 får den( og det er da uten momsen og noe annet) så den er nokså dyr hvis den skal kjøpes for normale familier. Jeg HAR VERDENS SNILLESTE FORELDRE og DRØMME BILEN! Skoda superb  ble best i test plass messig, og det ser jeg jo, med ole som kjører kan en på 2 meter sitte bak han. og lille meg  som kjører kunne det vært plass til et sete til mellom fører setet og baksete. Så nå blir det ingen klager fra min side om trang bil hvertfall!!!=) Livet smiler til oss!!!

Pluss at de ville ha oss med til Alanya i uke 42, og bare betale reise og mat.
Leiligheten leier de billig og transport fra flyplassen til leiligheten er med i leien på 1000 kr uka ( som de spanderer på oss). Så det blir jo også billig ferie, pluss at vi reiser med barnevaktene. Ikke det at vi skal ut, men kan bli hektisk med 2 små på reising og forskjellige behov til en hver tid. Men dette er i tanke boksen, øknomisk( noe som ikke er big deal pga skattepenger og ferie penger som kommer) men mtp ferie fra jobbene våre. men uke 42 er jo etter hølstferien. Så i bunn å grunn blir utgiftene bare flyreise for 3 pers ( aron gratis og nok fang og bytte på), mat, parkering på torp i en uke fo 630 kr.
Så er vel ingenting å lure på.....kanskje...

Klokken 12.30 dro vi i 2 biler, til Metro. Hvor Emilie og Aron skulle på shopping med mormor og bestefar mens Ole og jeg skulle shoppe "velkommen til verden gave" til fetteren til barna som ble født i påsken, spise en bedre lunsj - bare oss!!!!:)

4stjernes middag hos venneparet vårt kl 17:) Var champis til velkomstdrikke, forretten var hjemmelaget  våruller /løkringer med salat, hovedretten var kveite,med poter,smeltet smør og grønsaker, desserten var  eggedosis med blåbær jordbær og krem og irish/kaffe med baylies. Vi hadde det sinnsykt moror, moro og se at Ole slapper helt av og kobler ut unger/ ting med unger å gjøre. Blir så glad når han koser seg og slapper av og ler masse!!! Var jo han som fikk alle oss andre til å le store deler av kvelden:) Spilte wii før dro en liten tur ut, og da møtte vi "gamle naboen" på finstad. Utrolig koselig!!!!!
Avsluttet med kjempe koselig kjærste tid før vi sovnet( helt uten fysisk romantikk/ hvis dere forstår) men snakket om  koselig saker og ting  før jeg sovnet på brystet hans og kunne nyte det helt til morningen uten at Emilie eller Aron vekket oss av div. årsaker. Var sinnsykt deilig med kjærstetid, ting du ikke prater om i hverdag, ting som fort blir tatt som gitt på hektiske dager. Deilig og bare være oss 2 <3<3<3

Dette var våres fantastiske Lørdag som sent vil bli glemt:):):)

Q: Hadde dere en fin helg?=)

Nå er det natta her, skal lese litt før jeg sovner:):) Og se inn til gullungene våre og høre hvor dypt de puster og sover før jeg tusler opp=) og se på de!!! Får aldri sett nok på barna mine altså.

Natti natt





Ingen kommentarer: