Totalt antall sidevisninger

lørdag 21. april 2012

Aron 11 mnd

Her kommer en måneds oppdatering:)
Aron er visst 11 mnd , helt tilfeldig at jeg så datoen og koblet dette.

Aron er alltid blid og fornøyd, hvis han sutrer er det enten fordi han har gjort noe i buksa,sulten,eller at Emilie tar fra han det han leker med. Så han er en enkel gutt å ha med å gjøre hvis man skjønner tegnene hans:)

Aron våkner kl 06. Han er ikke morra-gretten :):)
Spiser frokost 7.30 (08.00 i bhg).
Sover kanskje en lur kl 9-10.
Spiser lunsj kl 11-12 (11.00 i bhg).
Tar seg en lur ca kl 13.
Spiser middag 15-16.00.
Kveldsstell mellom 17og 18.
Legger seg 18.15.
Sover hele natten, men kan "våkne" litt før kl 22, hvor vi bare legger han ned med engang og gir han smokken igjen - så sovner han igjen.

Aron bruker bleiestr. 5. Samme som storesøster, vurderer å gå opp en størrelse, slik at det ikke blir så trangt i livet.
Aron er veldig omgjengelig, ikke sjenert, ikke redd fremmede, har ingen favoritt-tanter i barnehagen, leker med barna på samme alder og deler leker med andre barn.

Han er glad i å være ute. I barnehagen er de ute hvertfall 1 gang hver dag( gjerne fra 8.30-11), men helst 2 ganger om dagen( nesten uansett vær) så de er gjerne ute kl 14.30-17.

 Aron krabber nå i fullfart, går i fullfart rundt det han kan når han holder seg, kan glemme seg og slippe seg når han står, klatrer i trapper så det suser!!!! Og hopper seg ned igjen baklengstrinn for trinn. ( dette har vi sett når vi har glemt å stenge trappegrinden- så dere ikke tror vi ikke har det barnesikret).

Aron er et matvrak, spiser helst tørrebrødskiver, dobbelporsjon grøt til et måltid+ 1 youghurt. ( han får delvis  vanlig melk). Liker å få kjeks, litt mellommåltider. Så ikke rart han hvertfall veier 11 kg. om ikke mer.... Skal prøve å sette han på vekta.

Jaja, dette var en kjepp oppdatering !! Når bærer det avsted til "mommon og sestefar" der gullene skal på overnatting, mens vi skal ha kjærstetid med 4 stjernesmiddag med et vennepar:)
Bihulebetennelsen jeg har hatt denne uke, er på retur, men hode dunker- så skal ta et par painkillers :)::)

Vi blogges! Ha en fortsatt fin helg:)


1 kommentar:

Nina sa...

Her bruker begge ungene nr 6 i bleier:)
Skal si de vokser fort.Ikke lenge siden vi klaga og var leie av å være gravide.

Benjamin legger seg kl 19 og sover til 06-07 engang.