Totalt antall sidevisninger

søndag 29. november 2009

16- 22 November

Mandag: Idag var vi på Strømmen og møtte Belinda. Tok en kaffe og shoppa litt. Jeg vasket hus og klær resten av dagen. 

Tirsdag: Hadde egentlig avtale med Desiree og gå tur i Losby, men det høljet ned. Noe Desiree først så når hun kjørte hit over senere på dagen, for hos henne hadde det bare yret. Og det  hadde det gått ann å gå tur i yr men ikke når det høljer.

Onsdag: Idag hadde Emilie 5 mnd kontroll. Alt var som det skulle, men helsesøsteren synes det var rart hun ikke snudde seg fra rygg til mage, som hun sa " det burde hun jo nå". Joda det er alright å høre for en første gangs mamme... Så vi har trent litt på dette etter denne dagen. Hun var utrolig sterk, vistnok, i nakken( har jo hørt det gang på gang) for når hun lå på magen, var hun veldig tålmodig, lå 10 minutter og holdt hodet og strakte nakken.  Etter kontrollen, dro vi på barseltreff, hos Linn, der rullet de små og krabbet rundt mens vi spiste nydelig pasta salat! Nam!!! får vann i munnen her jeg sitter:) På ettermiddagen besøkte vi Oldemor Sonja, der var kusinen til Ole Celin, farmor og farfar. 

Torsdag: Idag leverte jeg brev til diverse steder, ang når jeg er ferdig i permisjon og når ferien fra i år skal brukes neste år. og sendt inn bekreftelse til nav når pappapermisjonen tas ut. Styr det også, inn i bil, ut av bil, ut med vogn/ bæreselen og inn i bil. Besøkte jobben og hentet hyttenøklen til kommunens hytte i sjusjøen :)

Fredag: Desiree og  Martine på besøk. Kjempe koselig!!!Stille og rolig fredags kveld deretter=)

Lørdag: Da  ekstrabestemor ville låne Emilie, altså tanten min. Så Emilie sov over der, og da benyttet vi sjansen tilå be Desiree og Jan tore på pizza=) Kjempe koselig kveld! På dagen pakket jeg for alle 3 for en tur til Sjusjøen med Linda, Knut Ove og Jenny. Styr å pakke, utrolig mye å huske på med barn..

Søndag: Stod opp senere enn planlagt, men hentet Emilie på vei til Linda og Knut Ove. Kjørte fra dem 12.45.

Kommer eget innlegg om hytteturen ;)

Ingen kommentarer: