Totalt antall sidevisninger

søndag 25. oktober 2009

Emilie's 4 måndres kontroll

Denne kontrollen var bare hos helsesøster  Onsdag 21.10.09

Gangen jeg veide henne før 4 mnd kontrollen var hun 60,5 lang og 6685 gr. 

På 4 mnd kontrollen var hun fortsatt 60,5 lang og 6885 gr. Så hun hadde gått opp 200 gr på 2 uker, og det var helt fint sa helsesøster.  Emilie er jo ganske god og rund, men det er visst normalt at de legger på seg mer enn de vokser i lengden, litt trøst å høre det da.

Helsesøster la henne på en matte og  prøvde om hun snudde seg mot en leke på hver av henne, men det gjorde hun ikke, men prøvde og overkroppen var over på siden men ikke benene. Men det kommer sa helsesøster, kan være 6 mnd første gang de snur seg så ingen ting å bekymre seg over. 

Så la hun henne på magen, og sa at hun lå helt perfekt på magen og hun sparket med bena, så helsesøster sa at hun kommer til å følge deg naturlige løpet med å krabbe så gå, og ikke rett opp å gå :)

Siste øvelsen var at Emilie lå på ryggen, og helse søster prøvde om hun rakk seg etter leken hun holdt over henne, ikke fullt så aktiv der, men med en viss avstand gjorde hun det. Men ingen fare her heller, for hun tar tak i leken nære seg og rister som en gal i skranglen sin =) Og deretter  tok helsesøster tak i hendene hennes, og Emilie holdt til slutt rundt tommlene hennes, da dro helsesøster henne opp i situps og rett opp i stående, og der stod hun med stive og sterke ben=) Gud så bra sa helsesøster. Og jeg ble veldig stolt, for så sterk i bena og nakken hadde hun sett få tall av. Nesten så tårene kommer her jeg sitter. Hun holdt hodet intill brystet(trakk det inn som helsesøster kalte det) hele veien opp i stående og der stod hun, og holdt hodet like bra på nedover turen!!!

Så fortalte jeg at hun får 2 tenner nede nå,  de kom fram den 15 Oktober.og det  var tidlig å få tenner men før jo bedre , da kommer de litt spredt, men ikke så normalt at det kommer 2 samtidig ved første tannforekommelse. Så litt stolt at hun er tidlig ute=) Emilie har ingen plager med tennene, bare at det klør men da klør hun tilbake:D

En veldig stolt mamma i dise dager altså=)

Ingen kommentarer: