Totalt antall sidevisninger

søndag 26. mai 2013

Bryllup 25 mai

Denne dagen var vi i bryllup til min gode venninne og hennes fantastiske mann:) nydelig vielse i grorud kirke, jeg ble rørt til tårer flere ganger.
Etter kirken dro ole og jeg på siste innspurt av shopping får antrekkene til kaffen på kvelden . Deilig å ha alene tid selvom det ikke ble tid til avslappning. Dro til mor og far der barna vår og spiste sammen med dem. Far kjørte oss deretter til vippetangen så vi rakk båten over til nakholmen får å feire brudeparret. Vi og 20 andré vår bedt til kaffen . Jeg orket ikke kake, bare drakk og koste oss og danset hele kvelden. Romantisk og deilig og en utrolig koselig feiring!!:) brudeparret var strålende fornøyd og det er det viktigste:)
Kvelden endte dramatisk....
Båten som var innleid får at gjestene skulle komme seg til oslo, kom for tidlig, og tok med seg bare de 4 som hadde ventet siden forrige avgang. De rakk ole båten så ventet en time på neste og dro 10 min før tiden så når vi resterende kom i god tid til å rekke båten kl 01.15 hadde den gått 10 minutter før siden det bare var 4 på kaia. Så vi trodde vi var strandet på øya for natta, snakk om50 gjester liksom...
Men noen som ble vekket av brudeparret kjørte ass til oslo med privat båtene sine. Så snille mennesker de var!!! Evig takknemlige alle oss gjester. Før de fikk vekket de som kjørte oss over hendte det noe dramatisk når alle var stresset pga båttingen...

Ei som var full satt seg på gjerdet på båthavna, Og datt 3 meter  baklengs ned rett i fjellberget... var bevisst og hadde vondt, godt tegn så var brukket jakkene hvertfall....men hun var mœrbanket og blodde mye fra hodet. Vi klarte å holde roen etterhvert og 2 sykepleiere var blant oss gjestene, flaks igrunnen.
Stabiliserte hodet hennes og fikk en syne fra en hytte til å ha over henne 113 ble ringt og hadde de på tråden med ja som skulle gjøres.de sendte brannbåten over med ambulansepersonell. Tok 45 minutter før de kom( helt utrolig!!!) Kunne sendt helikopter!!!  Hun ble fraktet til sykehus og er der til overvåkning nå.skrekk og gru, at det kan skje ting så ført som snur gleden Og stemningen på en kveld er helt ubeskrivelig vondt!!!
Krysset fingrene får at hin sikle har alt for store skader, og de sa det var positivt at hun var full,merket smerte og var ved bevissthet men hysterisk. Krysser det vi kan!!!

Ingen kommentarer: