Totalt antall sidevisninger

søndag 19. mai 2013

17 mai Og pinsehelgen

Startet langhelgen med vin på terrassen med gode naboer torsdag kveld:)

17.mai; Vi gikk i tog her på kisa for første gang i år. Ny rute i år som var veldig mye bedre enn den gamle. Mormor,bestefar og onkel feiret sammen med oss. Ole er fortsatt jokke frisk så han, bestefar, onkel og aron gikk hjem kl 10 fra skolearrangementet.
Emilie, mormor og jeg ble igjen på skolen Og koste oss med kaker , pølser og brus. Stakkars ole er Pjusk og her( noe jeg ble fredag kveld å, piper og ord blir borte når jeg prater). Plagsomt.  Når besøket dro 17 mai, spiste vi spekemat i sola på terrassen. Og utdeles med naboer og vin på terrassen når alle barna sov for natten.22 grader kl 24 er sommer det:) og mygg er kommer også.

Pinseaften våknet vi til hete og strålende sol:) gikk ut kl 9 og var ute hele dagen. Jeg var i butikken mens ole og unga syklet tur. Emilie lekte med ingrid i fra bhg store deler av dagen, i nabo veien. Store de er blitt, går til hverandre og leker hos hverandre. Sykler i naboveien alene og koser seg:) det varmer mammahjertet når barna har gode venner:) avsluttet dagen med at emilie spiste og så barnetv hos ingrid. Store jenta vår:)
Vi så på grand prix på kvelden.

Søndag vår også strålende og hett ute. Vår i nabolaget, aron lekte med ei fra bhg,som bor ved oss:)emilie syklet til ingrid og var der i hagen og koste seg. Jeg ordnet hagen, tok opp 3 døde store busker, planerte, og bråbestemte oss for å kjøpe rhodedendron og eple tre så vi dro på plantasjen. Og vips så var det plantet og sådd mer gress:) ole har grunnet karmer oppe idag så vi er igang med opppussingen som vi begynte på i fjor sommer. Satser på å bli ferdig i sommer og Verdivurdering deretter:) spennende tid nå, for vi får snart nye naboer. De under oss har visning på onsdag og endelig blir vi kvitt de 3 bikkjene uten dressur og krangling og smelling med dører døgnet rundt.

Tute siste fridagen imorgen før jobb og nedtelling til ferie:)

Ingen kommentarer: