Totalt antall sidevisninger

søndag 17. februar 2013

15-17 februar

Fredag koste barna og ole,seg hos farmor og farfar. Spiste middag der når jeg var ferdig på jobb og var der til gullene kunne sovne i bilen hjemover:)
Idol og sofakos før vi la oss 22.00

Lørdag var det handle dag og husdag. Begynte med huset og når aron våknet etter duppen sin tok vi lunsj på mcern før mathandelen stod for tur:) hjem igjen til tv og lørdagsgodt og middag/ kveldsmat.
Vi lagde middag sammen når barna var lagt, lenge siden bare vi to koser oss med mat når barna er lagt. Pleier å spise middag som kveldsmat for barna på lørdager. Men koselig å spise bare oss i ro og fred og prate sammen. Folk med barn vet at det ikke alltid er like lett å føre en samtale under måltider med barn som skal noe/ prater hele tiden under måltidene.
Så hver gang vi.Koses og tok et glass rødvin med fyr i peisen til.
Aron våknet 00.30, slår aldri feil når vi skeier ut med å være sent oppe( la oss 23.30) at unga våkner og gråter og surrer. Aron var våken til hvertfall kl 2( så sist på klokka da). Og han våknet kl 6.15 igjen---- phuuh med den morrableia med masse godsaker....

Søndag formiddag fikk vi besøk av tina og gullene:) utrolig koselig for store og små<3 barna lekte å koste seg og guttaboys sov på tur. Aron sov i 2 timer ca, lenge for å være han. Barna lekte fint sammen. Men emilie ville ikke alltid dele lekene sine.  Spiste middag 16.30 og vi alle gikk ut kl 17-19 .dro hver vår på kjelke, og gikk innover lysløypa og akte alle bakkene hjemover igjen. Barna liker fart å spenning ifht til det jeg gjør. Livredd får at jeg ikke skal klare svinger,bremse og holde oss begge på kjelken når vi kommer opp i en viss hastighet jeg føler mister kontrollen. Men det går jo alltid bra har gjort til nå:) koselig i skogen i skumringstiden:)
Nå blir det kveldskos med boka og sofa før det blir tidligere kvelden enn vanlig fordi natten var som den var.

Vinterferie til uka med roligere dager på jobb håper jeg:)

Ingen kommentarer: