Totalt antall sidevisninger

tirsdag 9. oktober 2012

På vei til jobb

Min kjære kjører selvfølgelig:) barna vel levert i bhg. Alle våknet 05 idag så da ble det liv i stua gitt.

Aron som trasset og plaget storesøster mens hun så på Disney channel. Han er veldig flink til å erte emilie stakkars og blir sikkert urettferdig mye av kjeften som går på emilie som vi ikke ser med ryggen til.
Men helt uskyldig er hun nok ikke, sjalupetra vår.

Når går sjalusi over tro? Og trasset til aron vil vedvare flere år... en ganske sliten mamma mrd lite søvn da aron nekter å sove hele natten i sengen sin.

Nå jobber jeg igjen før vi stikker til tyrkia neste uke. Så skal bli godt med klimaendringer og annet fokus enn innenfor de 4 veggene våre.

Føler det blir mye negativ stemning når aron trasser og er usammarbeidsvillig. Og emilie tar igjen når han erter henne. Pluss år frøkna synes det er morsomt å base i sofaen og stå på stuebordet med en gang vi snur oss.

Og ja selvfølgelig kjefter vi på henne og aron når de gjør ting som er uakseptabelt.

Jaja mye sjarm med barn og ja. Hehe. Det blir bedre!!!

Heldigvis har ole og jeg samme grenser så ikke vi blir uenige oss imellom om ting barna gjør. Det er det viktigste  så ikke foreldre driver med to oppdragelser samtidig- for da blir barna usikre på hva som er lov og ikke.

Småbarnsperioden er tøff for de fleste foreldre. Og det merker vi nå med to barn. Ting er ikke like vanskelig med en unge.
En er som ingen- to er som ti:) og det stemmer:)
Glad vi ikke skal ha fler barn for å si det slik:)

Hvordan oppdragelse på barna har dere? Autoritær, demokratisk og det tredje jeg ikke kommer på nå?

Vi er  ganske autoritære. Og enig om det:) vi tar ting når det oppstår og viser klart at vi bestemmer og regler skal følges. Og vi overser ikke en hendelse som er uakseptabel( m mindre vi ikke ser hendelsen).time out bruker vi. Og forklarer hendelsene for emilie når og hvorfor hun har gjort noe galt.  Blir mer demokratisk når de vokser opp og begynner på skolen .( innetid. Lekser osv).

Ha en fin dag kjære lesere:)
Skal gjøre best mulig ut av dagen. Kjedelig dag på jobb idag.

2 kommentarer:

Nina sa...

Benjamin trasser også veldig om dagen og får skikkelige raserianfall.
Det er slitsomt.

Kristine og lille Emilie sa...

Det må være en " gutteting". Emilie var ikke slik før hun ble over 2.