Totalt antall sidevisninger

torsdag 11. oktober 2012

Helsestasjon 12 mnd kontroll.

Ja den er sen, siden aron er 16 mnd.

Han veide 12,9 kg og var ca 80 lang( minimum) ikke lett å måle kålmarken vår gitt. Hehe.

Han fikk siste trippel vaksinen som endte med hyl da hun stakk begge to. Gikk over med en gang hun var ferdig, og lappene satt på. Han dro de av med det samme, før slikt tull kan jo ikke sitte fast:)

Sjekket hørsel hans med enkle øvelser, siden han ille har noe språk enda. Eneste han sier er: æ. I forskjellige varianter når han peker på ting og viser at ham vil ha noe.  Hørsel har han sa hun( ikke at vi tvilte på det en gang).

  Utviklingen er så forskjellig på disse barna våre. Emilie sa mamma og pappa,da hun var ett år.  De begynte å gå på samme alder. Men aron er bedre grovmotorisk enn emilie var når hun var 16 mnd. Aron var også flink fin motorisk, slik emilie var på samme alder også.

Aron skal tilbake om 1,5 uke og ha 15 mnd kontrollen. Greit å di ifra og få litt fortgang :-)

Ingen lege kontroll idag, som det egentlig er på 1 års kontrollen. De har ingen lege for tiden( og den tiden uten lege på hs har vart siden nytt år).  Så dårlig oppfølging her i ullensaker.

Men blir spennende å se om han får noen bivirkninger av vaksinen. Og hvis. Om han er fres igjen til avreisen på søndag:)

Vi skal til mamuthlar( alanya) i tyrkia. Vi hat helt glemt eller ikke tenkt på hepatitt a vaksinen.men nå rekker vi det ikke før avreisen. Men vi har snakket om å være ekstra nøye med hygienen og har med antibak i mengder. Og vi skal ikke spise salat,frukt,drikke vannet, eller halvt stekt kjøtt. Så satser på å slippe unna gulsott og leversykdom.

Blir hvertfall digg med en uke med 26 grader i skyggen, bading, helt ferie, og med barnevakter som er med( mormor og bestefar til barna). De har sagt at vi skal få alene tid hvis vi vil.  Så får vi se om vi er klare for middag for to eller om senga frister mest for en god natt søvn:) noe som er mangelvare her i gis de siste ukene med aron og nattevåk... ikke vet vi hvorfor han tuller så fælt heller.

Jaja nå må jeg hive meg rundt her før trettheten kommet og jeg legger meg. Har lagt mrd 20.30 denne uka, helt ødelagt jeg.

Unga sover nå så må benytte muligheten til å gjøre noe uten avbrytelser:)

Ha en fin kveld videre:)

Ingen kommentarer: