Totalt antall sidevisninger

onsdag 6. juni 2012

På vei mot.....

BLEIESLUTT!!!


Vesla har siden pinsen gått mer og mer uten bleie på dagtid, og hatt ytterst få uhell *bank i bordet*.
2 uhell i barnehagen forrige uke og 1 hittil denne uken. Det ene uhellet denne uken, var min skyld. Jeg drev og skiftet bæsjebleie på Aron da hun sa hun måtte tisse( jeg tenkte kanskje dette var en av de gangene det ikke kommer noe når hun sier hun må tisse- men desverre så mente hun virkelig at hun måtte tisse så det kaller jeg egentlig ikke uhell i den forstand.


Når vi er hjemme, sier hu ifra selv. Men vi spør henne også regelmessig for det og da blir hun som regel med på do, uten at det kommer noe. Hun tisser faktisk mest, når hun sier ifra selv:) Hun vil ikke bruke potte, bare sitte på do med eller uten doring. Store flinke jente vår!!!! Og belønningen er et klistermerke på "do-arket" sitt for hver gang hun gjør noe på do.Jobber hardt med å få henne tørr denne "varme " sessongen :)


Men bæsje, er verre. Da spør hun etter bleie, og når vi nekter, tror jeg hun får trykkeangst, og gråter sårt. Og idag bæasjet hun i morgenbleien før hun kom ut av rommet. ( Hadde da ikke bæsjet siden Fredag) Hadde vi tatt bleie på henne lørdag,søndag.mandag ,tirsdag når hun sa hun ville ha bleie å bæsje, hadde hun nok bæsjet da stakkars. 


Igår kveld, våknet hun hver time, og vred seg i senga og hadde "aua" magen sa hun .Og det er sikkert fordi hun ikke hadde bæsjet på mange dager. 


Så nå ble jeg brått veldig usikker på om vi kanskje burde sette på henne bleie når hun spør etter den, fordi hun må bæsje, slik et hun ikke får helt motforestillinger til bleieslutt...
HVA SYNES DERE?

Vi har også lokket henne med belønning når hun bæsjer på do, med en tur i lekebutikken. Men har ikke funket til nå hvertfall. 


Jaja, trenger litt råd her nå altså... 
Ha en fin kveld videre=)
Jeg skal kose meg med boka mi, sofaen, en varm dusj, og prøve å løse noen tanker=) Ole jobber kvelden så her er det stille og rolig.

2 kommentarer:

Tina sa...

så bra å høre at Emilie snart er bleiefri! :) går veldig fint med vesla her også. Hun har gått uten bleie nå i en uke, og de siste 3 dagene har hun vært helt uten uhell både hjemme og i bhg.Alltid tørr bleie på morgenen også, så da er det rett på do. Flink til å si ifra når hun må tisse både her hjemme og i bhg. Hun har ikke bæsjet enda.. (generelt litt treig i magen, så kan gå flere dager i mellom..),sist gang ville hun ha bleia på. Hun har sagt ja til å bæsje på do neste gang, så det vil tiden vise. Men hvis hun ønsker bleia , så er det helt greit. Tror det er greit at de får bæsje i bleia til de en dag synes det er greit å gjøre det i do. Å gå på do skal jo være lystbetont og "morsomt" så sikkert lurt å la Emilie få styre det selv.. ;)

Nina sa...

Hurra for bleiefri jente!!
Deilig å slippe bleiene.Du får bare la henne styre litt selv ennå.

Her var Jessica bleiefri i løpet av en dag.Hun hadde bare bestemt seg!
Så etter et par dager sov hun uten bleie også.Ingen uhell,og det syns jeg er bra.