Totalt antall sidevisninger

fredag 16. mars 2012

Svosj...

Sier det bare etter at jeg begynte å jobbe. Ukene bare flyr avgårde!!! Veldig fint i arb.uken men helgene kunne gjerne gått litt saktere:) Men det synes vel alle!!!

Aron ble ferdig med vannkopper for 1 uke siden, alle fikk skorper da:) Men var 3 netter før da med plager på han stakkars. Og lite søvn på hele huset.

Og etter det har det kommet 2 jeksler, så ikke blitt god natte søvn på over 1 uke nå, og det merker jeg godt hvertfall. Enten han våken litt hver natt etter vannkoppene, eller begge unga våkne litt hver natt = lite søvn og ikke mye tid med min kjære.

Merket da at jeg savnet "kjærste-tiden" vår. Altså at de timene vi er våkne etter at unga er lagt for natten. Voksenprat, eller ligge henslengt på hver vår sofa kaller jeg også får voksentid.

Jeksler er ikke bare bare det altså, men så tidlig han får alle tenna!!! Disse jekslene kommer vanligst ved 13 mnd alder vist nok, men nå håper jeg likegodt at de 2 siste kommer rett oppi de 2 her så er vi ferdig med jeksler frem til 2 årsjekslene hvertfall:) Innbiler meg at jeksler er vondere å få enn hjørnetenner. Så gleder meg til hjørnetennene=)

Utvikling Aron: Aron reiser seg nå til alt i sin egen stå høyde, går med gåvogn som er bremset( uten støtte), krabber på teppeunderlag, Setter seg kontrollert ned på rompa igjen, setter seg opp fra krabbende/ålene midt på gulvet. Ganske slitsomt når hn reiser seg i senge hele tiden, litt problem med legging vært denne uken.

Idag ,Fredag, tok Emilie fri og var med Aron og Ole til svigers og koste seg der idag mens mamma måtte jobbe. Merker jeg savner mer tid med gullene mine!!!Derfor lærer jeg meg å nyte helgene enda mer, og ikke planer hver helg=)

Denne uken på jobb har vært som vanlig, men fortsatt enkelte ting jeg ikke er fornøyd med men som jeg bare må akseptere. Så ser frem til høsten med en "ny" start på jobben. Veldig sliten hver fredag, som alle andre sikkert:) men merker at helgen gjør godt på kroppen og lader opp til en ny uke. Ryggen,rompa og bekkenet får kjørt seg i jobben hvertfall.

Q: har dere hatt en fin uke?


Imorgen skal vi på besøk hos en barndomskompis av samboern. Barselvissit og kos:):)

Hva skal dere imorgen?

Det var hvertfall et livstegn fra meg, beklager 2 uker oppholdet, men ting tar tid !!!

Ha en fin Fredagskveld videre, natta her nå=)

1 kommentar:

Anonym sa...

eg lurer på om eg kan nå deg på ei mailadresse? Mitt navn er Liv Berit Gilberg. Eg arbeider for tida med ein dokumentarfilm om norske mødre for NRK. liv.berit.gilberg@nrk.no