Totalt antall sidevisninger

lørdag 3. mars 2012

Endelig helg!!!

Selvom om arb.uken går veldig fort så er det lov å blir sliten og utmattet og da er det godt med helg! :)

Helg hvor det er masse familiekos, og hyggelig gjøremål som er nødvendige og som jeg kan gjøre i mitt eget tempo.

Merker at hver fredag siden jeg begynte å jobbe, så er jeg mer å mer sliten når hver fredag kommer. Igår var jeg så sliten at jeg sovna på et sekund kl 21!!! og fortsatt død-sliten i kroppen da minsten våknet 5.30 som kom over i vår seng, og når han endelig sovnet igjen våknet Emilie, og da var kjærsten en knupp som stod opp med henne 6.30 så åknet Aron og jeg 7.30 igjen- Da var det greiere å stå opp men kroppen føltes fortsatt tung!

Teller ned til påskeferie nå, og innkjøring i bhg med Aron rett over påske, og Roma helgen etter påaken. Blir dermed nesten 2 uker ferie/ hvertfall fri fra jobb. Selvom langhlgen i Roma er med jobben, studietur som det heter blir det jo "fri".

Turen til Roma består av obligatoriske opplegg bl annet det eneste som er faglig er omvisning på vennskapsskolen vi har i Roma ( ikke akkurat slitsomt det da) og sightseeing resten av turen som er obligatorisk( heller ikke akkurat "jobb" relatert) og 2 obligatoriske middager og 1 lunsj ( noe som bare er kos med godt tilbehør) Så skal ikke slite oss ut=)

Men samtidig blir det trist å reise fra familien og hvor Ole skal styre hjemme i 4 dager alene med 2 små. Kommer til å savne de sinnsykt mye det er sikkert å vist- samtidig som det skal bli godt å skjemme seg bort på hotell med frokost og bare ha seg selv i fokus på morran før frokost og ikke minst masse opplevelser og inntrykk og vedlikeholde det sosiale samskapet oss ansatte imellom. Det hjelper på trivsel også. Jeg trives, så ikke misforstå :)

Tilbake til helgen vår så lang:

En rolig lørdag hvor Emilie fikk besøk av bestevenninnen fra bhg, de lekte og koste seg i 2 timer:)
Deretter gikk familien på tur til kiwi og handlet for resten av helgen( ikke stor handel) for å bl.annet venne Aron til å sove vogn( han skal jo snart begynne i bhg og der sover de ute i vogn uansett) og gjøre noe koselig sammen alle sammen. Og kose oss hjemme deretter:) Jeg koste meg md å strikke litt, vaske vinduer, ryddde, skifte på senger og vaske tøy:) Men jeg trives som husmor da:)

Imorgen skal vi grille pølser på engangsgrill og være ute i frisk luft et par timer, med hvem vet vi ikke enda. Håper på fortsatt fint vær imorgen og grei temp=)

ole var på 9 mnd krontroll med Aron på tirsdag:
Vekten viste: 10 330 gr og lengde viste 74,5 cm og h.o var 45,5 cm.
Fikk skryt for det motoriske. Han var flink og tidlig ute på noen ting vist nok. En skillig plugg vi har <3 Stolt mamma er jeg!!! Ha en fin lørdagskveld der ute, her skal den nytes!!=)

1 kommentar:

Nina sa...

Benjamin må også venne seg til å sove i vogna.
Han sover aldri lenge der.Begynner i bhg etter påske.