Totalt antall sidevisninger

lørdag 12. november 2011

Foreldre samtale i bhg

Da var det tid for foreldresamtale, og vi var mannsterke som møtte opp- alle 4 :)

Alt som var og si var POSITIVT!!! Og jeg ble så stolt av jnta mi =) Man vet jo adri hvodan de kan oppføre seg uten foreldrene tilstede liksom.

Emilie er i en "gjeng" på 4, den harde kjernen som hun kalte den:) Hun leker derfor med Lilly, Mikkel og Kondrad. De leker rollelek, og imitasjonslek :) De leker sykehus og samlingstunder i flere uker i strekk hver dag. Så dette er noe som fenger dem tydeligvis. Skulle gjerne sett de ha samlingsstund når de "leser" en og en fra bok, og synger sanger med og uten bevegelser :)

Emilie er en omsorsfull jente, trøster alle som gråter eller har det vondt, og sier ifra til voksne hvis ingen er der akkurat da.
( dette gjenfortalte hun hjemme som vi etter samtalen i bhg skjønte mer av hva hun egentlig fortalte til oss. "lilly sinna ( med sinna grimase) , dytta og au au. Anne rita kosa." )

Hun er veldig flink i finmototrikk og grovmotorikk, og veldig jentete med valg av farger og pynt på ting. og ikke minst NØYE!. De har gym 2 ganger i uka med ulike øvelser og musikk. Hun er den flinkeste til og kle på seg selv på hennes avd, woow, og det har vi ikke trent på hjemme og de hadde ikke trent på det i bhg. Så flink hun er blitt!!

Skravla går i ett fra hun kommer i bhg til hun drar hjem, og kan fint herme etter hva andre sier i lengre setninger. Hun lå vist foran i språkutvikling med ca antall ord ( de har testet det uten at vi har visst noe).

Hun er veldig glad i bøker, men vil "gjøre sjøl" og rekker ikke lese en side før hun allerede har bladd over... hun vil heller benevne selv det hun ser og kan .

Samlingsstundene liker hun meget godt. Sitter rolig, og lytter og synger og beveger seg til sangene. og hvis hun er "dagens ordensbarn" får hun plukke opp fra tøyposen og gjette hva hun kjenner på før hun får ta det helt opp og se hva det er.Hun liker vist nok konkreter veldig godt.

Hun kan fargene grønn og blå. Rød, gul går omhverandre, men former kan hun- sirkel/runding, firkant og trekant:) Benevner former uansett hvor vi er hvis hun ser en av formene hun kan. Hun teller til 12. Kan alle navnene i familien, men sier alikevell"farfar" istden for gunnar- men hun vet godt hva alle heter.

Stolt mamma og pappa :)

Ingen kommentarer: