Totalt antall sidevisninger

lørdag 18. september 2010

Ukene flyr av gårde!!

Merker det at tiden går så fort nå etter at arbeidslivet er i full gang. Og bare å¨benytte den tiden etter jobb til vesla og heller styre og ordne etter at hun har lagt seg, kvalitetstid er viktig:) 

Emilie elsker farmor og farfar, de var hjemme fra hytta forrrige Tirsdag til onsdag denne uken, gjett om det var STAS!! Hun var sammen med dem Tirsdag, Fredag- Lørdag og søndag forrige helg, sammen med oss utenatt natt til Lørdag seff. Og Tirsdag og Onsdag denne uken kom de på besøk. 

Vi har en spennende tid fremover!!! Blir store forandringer i familielivet, arbeidslivet og fremtiden. Er aktive på leting etter et nytt bosted. Trenger sårt et rom til, muligens 2( med det samme vi er på flyttefot). Vil egentlig beholde bhgplassen i Lørenskog( men til syvende og sist er det bedre å bytte kommune nå jo yngre hun er og lengre til skolestart så ikke vennskapsbåndene blir for sterke )  men her er det dyrt og de 4 boene vi har sett på har flydd fra oss. Tydeligvis mange som kjøper for tiden, håper på en bra pris her vi bor nå=)=) Noe som er stor sjanse siden mange kjøper for tiden!!!!! Får se hva tiden bringer!!! 

Idag, straks skal Emilie til mormor og bestefar sove der til imorgen da vi skal gjøre siste finishen i kåken og legge den ut for salg=)=) Så løp og kjøp=)=) 

Blir kjærste- kveld idag, og det blir koselig=))=) mulig jeg vil ut å spise , men kjører bil:) 

Ingen kommentarer: