Totalt antall sidevisninger

torsdag 6. oktober 2011

2 årskontrollen til Vesla

Fikk et sjema vi skulle krysse ut av forskjellige ord før selve timen hos helsesøster. Noe som gikk greit, men midt i uthøring av oss; sa hun: Ferdig! og gik sn vei. Så dette på gjort i flere puljer hehe- moroklumpen vår!:)

Emilie er sjenert, noe som mange barn er. Så kan jo tenke seg til hvordan det da skulle gå da en fremmed dame skulle sette henne i lek med bamse,seng,klær, og spise redskaper. Så jeg måtte bli med på matta på gulvet slik at hun følte seg trygg. Og nåe helsesøster spurte om: kan du gi bamsen skjeen: Så vi klart og tydelig at hun så på bamsen og skjeen. Så hun skjønte hva som var hva mn bare sjnert til og utføre det istarten.

Men etterhvert så satt helsesøster seg ved pulten igjen, og da begynte Emilie å leke med bamsen og tingene som var der. Og da spurte helsesøster heller om diverse ting Emilie kunne gi til bamsen, og da gjorde hun det:) Som helsesøster sa: Alle barn har forskjellige intimgrenser for fremmede. Og det er jo så sant så sant :)

Deretter begynte Emilie og prate som en foss, og helsesøster ble imponert faktisk.

Konklusjonen ble jo det at hun var utviklet helt normalt ifht alderen. Og det er jo godt og høre som foreldre :)

Så da er det bare å vente til 3 årskontrollen:)


Emilie,Aron og jeg tok middag på Mc'ern på vei hjem mens samboern dro på jobb.

Og emilie sov ikke på dagen idag , og holdt koken fra 08.15- 18.20. Så nå kan hun fint snart slutte og sove. Hun sover ikke alltid i helgene lenger, men i bhg tar hun en lur på 1 time maks og legger seg 19.30 senest på kvelden da. Så tenker å kanskje prve en uke uten å sove i bhg.

Passe jo bar om hun slutter ganske snart, da Aron trenger sportsvognen om 2 mnd ca.

Ingen kommentarer: