Totalt antall sidevisninger

lørdag 16. mars 2013

Forrige helg

Vi hadde barnefri hele helgen og det var utrolig deilig. Planen var date med nina og rune på fredag og slappe av på lørdag.

Vi spiste nydelig indre fillete og tilbehør hos nina og rune og sov over der:) idol kaffe is og smågodt hørte med:) la oss kl 01. Husker ikke sist vi var så sent oppe men det går jo ann når man vet at ingen barn vekker oss dagen etter:)
Avtalte også lørdag, som ble endret i våre planer- til det bedre:)
Nina skulle feire 30 års dagen med jentefest og tapas. Rune skulle på guttevors med enda en barndomskompis av ole . Så jeg ble invitert til 30 års slaget og ole med gutta på vors og " byn"( lokale utstedet på lørenfallet):)

Fikk servert egg og Bacon frokost . Rune dro med unga til barnevakten. Nina begynte å lage tapas. Og vi dro hjem for å skifte( måtte jo ha mer tøy enn betegnet siden det ble overnatting en natt til). Handlet mat, sov en time før stell og reise tilbake til nina og rune:)

Vi begge hadde utrolig koselig kvelder. Deilig med tid hver for oss og helt barnefri:)
I festen til nina var det 18 supre damer( som jeg også ser i utdrikningslaget for nina 27 april). Pakkelek godt drikke bra musikk og en heidundranes fest:) rune og ole velva inn døren kl 01.30. Godt på seila og nivå og jeg lempet de i seng:)
Vi følte oss plutselig helt edru ifht gutta haha. De hadde drikke drink som var knasj rosa som het bitch.
Og den merket de godt dagen derpå haha:) det ligger i navnet tydeligvis:)

Ingen kommentarer: