Totalt antall sidevisninger

mandag 21. juni 2010

Bursdagsfeiring del 1

Åpner gaver
Leser kortet sitt hehe
Pappa og Emilie på 1årsdagen =)
Øver på balansen!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Grimsmo - Gravid og nyter det!! sa...

Gratulerer så masse !! Har ikke het fått med meg at du er blitt mamma jeg trur jeg... :p Gammel er den lille skjønnheten din?:) Hun var helt utrolig sjarmerendes da<3 Dere var veldig like!!:)) Hvordan er livet om dagen? Kosr du deg i mamma rollen?? :)) Var koselig at du skrev, lenge siden vi har snakket nå!! :) Ha en fortsatt fin kveld snuppa, peace and love <3

Kristine og lille Emilie sa...

Takk for det:) Emilie er snart 14mnd og er helt i hundre dagen laaang=) Ble glad for å høre at hun er lik meg, hun har forandret seg og ligner mer pappan nå sier mange.
Livet er topp og i farten hele tiden, emilie går over alt hehe. Litt å passe på med hva hun tar i munnen og tar tak i av ting rundt seg(veldig mye kløe i fingrene). Bare gled deg, selvom det kommer dager som er mer slitsomme enn andre, er det alikvell super kos <3 Hvordan er livet hos deg og graviditeten så langt=)?
Ha en fortsatt fin kvelde videre du også=)

Grimsmo - Gravid og nyter det!! sa...

Åååh så artig!! Ja jeg gleder meg masse!!:) Ja det regner jeg med, men igjen, det hører jo med:) Koser meg med tiden som er nå, og tiden som kommer:)) Blir spennende, krevendes, utfordrendes og morro:)! Oja okei, jeg så det med en gang, hun var som snytt ut av nesen på deg!<3 Jo det gr bare bra, er snart 14 uker, så har en stund igjen.. Har hatt non små komplikasjoner alt, men alt har vært bra med lille gull og det er supert<3 Rart å elske noe så høyt som du ikke engang har "sett" <3 Har også gått en del veeeldig dårlig, men den begynner å slippe nå så nå ser jeg frem til en koooselig tid i møte :))